Skip to main content

Het ontstaan
van ons familie
Bedrijf

asn-autoschade-voorend-de-betuwe-paul-met-zijn-vader

Schadeherstel in de Betuwe

De grondlegger van Voorend Autoschade De Betuwe is mijn vader, Harry. Hij is in 1992 begonnen met het autoschadebedrijf. Nadat hij jaren in de branche gewerkt had, vond hij het tijd om zijn ervaring en vakkennis in te gaan zetten voor zijn eigen schadebedrijf. Inmiddels zijn we alweer 30 jaar verder.

Zelf ben ik vanaf 2005 werkzaam in het bedrijf en heb in 2020 het bedrijf volledig van mijn vader overgenomen om zo zijn mooie werk verder voort te zetten.

Het mooiste aan dit vak vind ik dat de klant na een vervelende ervaring, zoals schade of een ongeluk, de auto weer volledig hersteld terug krijgt. Op deze manier wordt deze vervelende ervaring omgezet in een prettige ervaring. De klant heeft weer een veilig herstelde auto.

Bij ons staat kwaliteit voorop. Het liefst leveren we de auto nog mooier af dan dat hij voor de schade was. Ik zeg altijd: “Dan duurt het maar iets langer voordat de auto klaar is, als het resultaat maar goed is.”

Door te investeren in moderne reparatietechnieken en samen met het team absolute kwaliteit na te streven, willen we dit bedrijf verder laten groeien. Er zijn nog veel doelen die ik in de toekomst wil halen. Ik ben nog lang niet klaar met ons autoschadebedrijf. Maar de basis van ons succes is en blijft betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken.

Paul Voorend

Ons Team

Met ons team van allround specialisten is geen klus teveel en staan wij altijd voor u klaar

asn-autoschade-voorend-de-betuwe-paul-voorend

Paul Voorend

Eigenaar
asn-autoschade-voorend-de-betuwe-roel

Roel

(Dé) montage & plaatwerk
asn-autoschade-voorend-de-betuwe-dennis

Dennis

Werkplaatsmanager & 1ste plaatwerker
asn-autoschade-voorend-de-betuwe-ricardo

Ricardo

1ste autospuiter & voorbewerker
asn-autoschade-voorend-de-betuwe-harrison

Harrison

Spuiter & voorbewerker
asn-autoschade-voorend-de-betuwe-quintin

Quintin

Plaatbewerker & voorbewerker

Neem een kijkje in ons bedrijf